Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Tomáš Bradáč 14. 6. 2011
Spolupráci s touto realitní kanceláří mohu vřele doporučit. Služby které od realitky očekáváte provedou na 100% a nemají problém udělat i to co jejich povinností není. Nové klienty do nájemního bytu našli vždy velmi rychle. Vždy máte pocit, že jim na vás záleží. Zní to jako klišé, ale Bravis dokázal poněkud poopravit můj skeptický názor na svět realitek a realitních makléřů - a to není nic jednoduchého. Díky a těším se na další spolupráci.
Filová Hana 9. 6. 2011
Servis RK BRAVIS je perfektní! Využivám pomoc a služby RK Bravis již několik let, vždy k mé maximální spokojenosti!
Konkrétně realitní makléř pan Kusák odvedl nedávno bezvadnou práci profesionála. Prodal můj byt k mé úplné spokojenosti! Prohlídky byly perfektně zorganizované, informace profesionálně předávané, dokonce některé prohlídky probíhaly i bez mé přítomnosti. Byt prodal ve velice krátké době, k čemuž přispěla jistě i jeho profesionální práce a přístup ke klientovi. Mohu jak RK Bravis, tak pana Kusáka, vřele všem doporučit!!!!
Radka Řezáčová 3. 6. 2011
Servis RK Bravis jsem využila poprvé, ale rozhodně né naposled. :-)
Pan Kusák se postaral o vše od prohlídky až po předání bytu velice svědomitě, bez jakýchkoli komplikací (na což jsem u komkurenční RK nebyla příliž zvyklá).
Nesmím opomenout hlavně to, že proběhlo vše bez mé přítomnosti, jelikož hodně cestuji. Pana Kusáka mohu vřele doporučit a těším se na další příjemnou spolupráci.
Radka Ř. BRNO.
J. Kučerová 20. 4. 2011
Ráda bych poděkovala panu Kusákovi za velice úspěšnou spolupráci při pronajímání mého již čtvrtého bytu! Byl vždy schopen najít nájemníka dle mých představ v časovém horizontu maximálně 14dní!
Moc se těším na další spolupráci.
Kučerová
Jan Cadil 5. 11. 2010
Sluzeb Bravis Reality jsem vyuzil k pronajmu meho bytu jiz podruhe a pokazde k me spokojenosti. Ocenuji profesionalitu s jakou pan Jiri Kusak zprostredkoval veskery kontakt mezi mnou a zajemci o pronajem, jelikoz momentalne ziji mimo Brno a jsem velmi pracovne vytizen ocenuji take, ze cely proces pronajmu vyzadoval z me strany jen 2 navstevy Brna (predstaveni bytu RK a podepsani smouvy). Vse ostatni pan Kusak zaridil. Urcite se na Bravis obratim znovu.
O. Bebarová 14. 10. 2010
Vážená slečno Riedlová a pane Kusáku, děkuji Vám za uskutečněný pronájem bytu. Oceňuji vaši ochotu, vysoké pracovní nasazení, schopnost pochopit potřeby nájemce i pronajmatele. Jste skvělý tým, ať vám váš entuziazmus dlouho vydrží. Doporučuji vás všem, kteří se nebojí rychlosti od zadání po realizaci zakázky. V 15 hodin odpoledne projevil zájemce o pronájem zájem se nastěhovat do pronajímaného bytu a v 18 hodin téhož dne už bydlel! :-) Děkuji za vyřešení všech náležitostí spojených s pronájmem.
Přidat referenci